مقاله انگلیسی رایگان در مورد حفاظت از محیط زیست و ارتباط بازدهی اکولوژیکی

مقاله انگلیسی رایگان در مورد حفاظت از محیط زیست و ارتباط بازدهی اکولوژیکی

 

مشخصات مقاله
عنوان مقاله  The disclosure of environmental conservation costs and its relation to eco-efficiency Evidence from Japan
ترجمه عنوان مقاله  افشای هزینه ‌های حفاظت از محیط زیست و ارتباط آن با بازدهی اکولوژیکی – اقتصادی
فرمت مقاله  PDF
نوع مقاله  ISI
سال انتشار

مقاله سال ۲۰۱۷

تعداد صفحات مقاله  ۲۳ صفحه
رشته های مرتبط حسابداری و محیط زیست
گرایش های مرتبط  اقتصاد منابع طبیعی و محیط زیست، حسابداری خدامت عمومی
مجله  پایداری حسابداری، مدیریت و مجله سیاست – Sustainability Accounting
دانشگاه  حسابداری، دانشگاه علوم پزشکی بوسان، جمهوری کره
کلمات کلیدی  پروتکل کایوتو، افشاگری زیست محیطی، بازدهی اکولوژیکی – اقتصادی، بهره وری از کربن، هزینه‌های حفاظت از محیط زیست
کد محصول  ۷۵۴۹
نشریه  Emerald
وضعیت ترجمه مقاله  ترجمه آماده این مقاله موجود نمیباشد. میتوانید از طریق دکمه پایین سفارش دهید.
دانلود رایگان مقاله دانلود رایگان مقاله انگلیسی
خرید ترجمه این مقاله خرید ترجمه این مقاله

 

بخشی از متن مقاله:
چکیده

هدف: این مقاله درصدد آن است که بررسی کند آیا مبلغ هزینه‌های افشاشده در ارتباط با کنترل‌های زیست محیطی با عملکرد زیست محیطی برحسب بازدهی اکولوژیکی – اقتصادی مبتنی بر تولید کربن ارتباط دارد یا خیر، و آیا هر رابطه‌ای بین این دو فاکتور استدلال‌های تئوری افشاگری اختیاری یا تئوری مشروعیت را تأیید می‌کند یا خیر. افزون بر این، در این مقاله سعی می‌شود به این سوال پاسخ داده شود که آیا این روابط در دوران پروتکل اولیه کایوتو متفاوت‌اند یا خیر؟

طرح/روش/رویکرد تحقیق: در این تحقیق، محوریت شرکت‌های ژاپنی در بازه زمانی ۲۰۰۲ تا ۲۰۱۲ بودند. هزینه‌های افشاشده کنترل زیست محیطی (مخارج سرمایه‌ای و هزینه‌های عملیاتی) مشخص و معیارهای بازدهی اکولوژیکی – اقتصادی مبتنی بر میزان انتشار کربن محاسبه شدند. روابط با بهره گیری از مدل‌های رگرسیونی که سایر ضرایب تأثیر احتمالی را لحاظ می‌کردند آزمایش شدند.

یافته‌ها: نتایج این مطالعه وجود رابطه‌ای منفی بین سطوح افشاشده هزینه‌های کنترل زیست محیطی و معیارهای عملکردی بازدهی اکولوژیکی – اقتصادی را نشان می‌دهند و برای دو معیار از بین سه معیار بازدهی اکولوژیکی – اقتصادی، یافته‌ها نشان می‌دهند که این رابطه منفی در دوران پروتکل کایوتو محسوس تر بوده است.

محدودیت‌ها/پیامدهای تحقیق: این نتایج توضیح تئوری مشروعیت را (برخلاف تئوری افشاگری اختیاری) در مورد رابطة بین سطوح هزینه‌های افشاشده کنترل زیست محیطی و بازدهی اکولوژیکی – اقتصادی مبتنی بر تولید کربن تأیید می‌کنند.

اصالت/ارزش تحقیق: این مطالعه اولین مطالعه‌ای است که نحوه بهره گیری شرکت‌ها را از انعطاف پذیری در طبقه بندی هزینه‌ها جهت ارتقای استراتژی افشاگری مورد بررسی قرار می‌دهد.

ثبت دیدگاه