مقاله انگلیسی رایگان در مورد آزمایشگاه مننژیت باکتریال در نوزادان تازه متولد شده ( الزویر )

 

مشخصات مقاله
عنوان مقاله  Etiology and laboratory abnormalities in bacterial meningitis in neonates and young infants
ترجمه عنوان مقاله  سبب شناسی و وضعیت های غیر طبیعی آزمایشگاهی مننژیت باکتریال در نوزادان تازه متولد شده و نوزادان بزرگتر
فرمت مقاله  PDF
نوع مقاله  ISI
سال انتشار

مقاله سال 2017

تعداد صفحات مقاله  4 صفحه
رشته های مرتبط  پزشکی
گرایش های مرتبط  مغز و اعصاب و باکتری شناسی پزشکی
مجله  کلینیک ها و اقدامات – Clinics and Practice
دانشگاه  ايالات متحده آمریکا
کلمات کلیدی  مننژیت باکتریایی، نوزادان، نوزادان جوان، عفونت جدی باکتریایی، ناهنجاری های آزمایشگاهی
کد محصول  8193
نشریه  Ncbi
وضعیت ترجمه مقاله  ترجمه آماده این مقاله موجود نمیباشد. میتوانید از طریق دکمه پایین سفارش دهید.
دانلود رایگان مقاله دانلود رایگان مقاله انگلیسی
خرید ترجمه این مقاله خرید ترجمه این مقاله

 

بخشی از متن مقاله:
چکیده

ما به طور گذشته نگر کلیه موارد ثبت شده الکترونیکی مننژیت باکتریایی در نوزادان تازه متولد شده و نوزادان بزرگتر را در موسسه خودمان از سال 2004 تا سال 2014 مورد مرور قرار دادیم.

پنجاه و شش مورد شناخته شدند. ارگانیسم های بسیار شایع مسبب گروه استرپتوکوک B و بعد اشرشیاکلی و سپس لیستریا مونوسیتوژن ها ، می باشد. چهل و چهار نفر از 56 بیمار در این مطالعه، شمارش سلول خونی سفید(WBC) غیر طبیعی داشتند.شایعترین ناهنجاری در شمارش گلبول های سفید، لوکوپنی و بالارفتن نسبت نوتروفیل نابالغ به کل (I:T) بود. شش بیمار در مجموعه موارد، پلئو سیتوز مایع مغزی نخاعی(CSF) نداشتند. به طور کلی تنها 3 نفر از 56 بیمار، شمارش WBC طبیعی ، CSFو شمارش WBC در CSFو تست تجزیه ادرار داشتند. تنها یک بیمار از 56 بیمار دارای نتایج آزمایشگاهی طبیعی بود و ظاهرش خوب به نظر می رسید. مطالعه ما نشان داد که ممکن است مننژیت باکتریایی بدون پلئو سیتوز مایع مغزی نخاعی(CSF) رخ دهد اما این بیماری با نتایج طبیعی آزمایشگاهی و ظاهر خوب، خیلی کم رخ می دهد.

مقدمه:
تخمین زده می شود که شیوع مننژیت باکتریایی در نوزادان (0 تا 28 روزه) و نوزادان کم سن (29 تا 90 روزه) 0.25 در هر 1000نفر باشد و به عنوان بیماری با مرگ و میر و بیماری زایی عمده و معنی دار شناخته شده می باشد. این عفونت یکی از عفونت های باکتریایی جدی (SBI) در نوزادان تازه به دنیا آمده و نوزادان کمتر از 90 روز می باشد .به خاطر خطر SBI ، دستورالعمل های رایج عملی اطفال توصیه می کنند که نوزادان تب دار که آزمایشات نمونه خون، ادرار و مایع مغزی نخاعی (CSF) دارند ، با آمپی سیلین داخل وریدی(CSF) و نسل سوم سفالسپورین ها یا آمینوگلیگوزید ها و بستری شدن در بیمارستان، درمان گردند. چندین موسسه آکادمیک ،برای نوزادان کم سنی که ظاهری خوب دارند و برخی از معیارهای کم خطر آزمایشگاهی را دارند، ایمنی استفاده از دستورالعمل های کمتر حفاظتی را مورد جستجو قرار داده اند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا