مقاله انگلیسی رایگان در مورد مقایسه بیماری زایی عفونت پس از جراحی در بیماران تحت عمل جراحی سزارین

 

مشخصات مقاله
عنوان مقاله  Comparison of Post-Operative Infectious Morbidity in Patients Undergoing Elective Caesarean Section with Administration of Antibiotic Before Skin Incision and After Cord Clamping
ترجمه عنوان مقاله  مقایسه بیماری زایی عفونت های پس از جراحی در بیماران تحت عمل جراحی سزارین انتخابی با کاربرد آنتی بیوتیک قبل از برش پوست و بعد از کلامپ (بستن) بند ناف
فرمت مقاله  PDF
نوع مقاله  ISI
سال انتشار

مقاله سال 2016

تعداد صفحات مقاله  3 صفحه
رشته های مرتبط  پزشکی
گرایش های مرتبط  جراحی زنان و زایمان
مجله  آرشیوهای زنان و زایمان – Archives of Gynecology and Obstetrics
دانشگاه  گروه زنان و زایمان، دانشکده پزشکی قاره، لاهور
کلمات کلیدی  سزارین، کلامپ بند ناف ، عفونت زخم
کد محصول  8318
نشریه  Springer
وضعیت ترجمه مقاله  ترجمه آماده این مقاله موجود نمیباشد. میتوانید از طریق دکمه پایین سفارش دهید.
دانلود رایگان مقاله دانلود رایگان مقاله انگلیسی
خرید ترجمه این مقاله خرید ترجمه این مقاله

 

بخشی از متن مقاله:

چکیده

مقدمه: این مطالعه به منظور مقایسه بیماری زایی عفونت های پس از جراحی در بیمارانی که تحت برش سزارین انتخابی قرار گرفته بودند با کاربرد آنتی بیوتیک قبل از برش پوست و بعد از کلامپ بند ناف صورت گرفت.

روش ها: در این کارآزمایی بالینی دو سو کور تصادفی شده آینده نگر کلیه زنان 18 تا 40 ساله که به هر علتی نامشان برای جراحی سزارین در لیست انتخابی ثبت شده بود ، وارد مطالعه شدند. آنها به دو گروه تقسیم شدند:گروه الف شامل گروه قبل از برش و گروه ب شامل گروه کلامپ بند ناف بودند. بیماران در گروه الف یک گرم سفتریاکسون داخل وریدی تقریبا 15 تا 30 دقیقه قبل از برش پوست دریافت کردند در حالی که به بیماران گروه ب ، آنتی بیوتیک بعد از کلامپ بند ناف تجویز گردید. بعد از عمل جراحی بیمار از نظر عفونت زخم، اندومتریت، پیلو نفریت، عفونت دستگاه ادراری و به طور کلی بیماری زایی عفونت مورد ارزیابی قرار گرفت.

نتایج: تعداد 174 بیمار در مطالعه شرکت کردند. میانگین سنی بیماران 27.17 ± 4.68 سال بود. ویژگی های جمعیت شناختی به طور یکسان در دو گروه توزیع شده بود. نتایج مادری در هر دو گروه شامل عفونت زخم، عفونت دستگاه ادراری آندو متریت، پیلونفریت و بیماری زایی ناشی از عفونت به سطح معنی دار آماری نرسید.

نتیجه گیری: کاربرد آنتی بیوتیک پروفیلاکتیک در 30 تا 60 دقیقه قبل از برش پوست منجر به نتایج بهتر مادری نسبت به زمانی است که آنتی بیوتیک بعد از کلامپ بند ناف به کار برده می شود. با اینحال آن معنی دار نبود و ما مارآزمایی های بالینی بیشتری را توصیه می کنیم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا