دانلود رایگان مقالات الزویر - ساینس دایرکتدانلود رایگان مقالات سال 2017دانلود رایگان مقاله ISI استانداردهای گزارشگری مالی بین المللی IFRS به زبان انگلیسیدانلود رایگان مقاله ISI اقتصاد به زبان انگلیسی سال 2022 و 2023دانلود رایگان مقاله ISI اقتصاد مالی به زبان انگلیسیدانلود رایگان مقاله ISI حسابداری به زبان انگلیسیدانلود رایگان مقاله ISI حسابداری مالی به زبان انگلیسیدانلود رایگان مقاله ISI حسابرس به زبان انگلیسیدانلود رایگان مقاله ISI درباره کشور بنگلادش به زبان انگلیسیدانلود رایگان مقاله ISI درباره کشورها به زبان انگلیسی

مقاله انگلیسی رایگان در مورد ادراک حسابرسان از پیاده سازی استاندارد گزارشگری مالی بین المللی

 

مشخصات مقاله
عنوان مقاله  Auditors’ perceptions of the implementation of International Financial Reporting Standards (IFRS) in a developing country
ترجمه عنوان مقاله  ادراک حسابرسان از پیاده سازی استانداردهای گزارشگری مالی بین المللی (IFRS) در یک کشور در حال توسعه
فرمت مقاله  PDF
نوع مقاله  ISI
سال انتشار

مقاله سال ۲۰۱۷

تعداد صفحات مقاله  ۳۳ صفحه
رشته های مرتبط  حسابداری و اقتصاد
گرایش های مرتبط حسابداری مالی و اقتصاد مالی
مجله  مجله حسابداری در اقتصادهای نوظهور – Journal of Accounting in Emerging Economies
دانشگاه  IFRS، پیاده سازی، حسابرس، کشور در حال توسعه، سیاست گذاران
کد محصول  ۱۷
نشریه  Emerald
وضعیت ترجمه مقاله  ترجمه آماده این مقاله موجود نمیباشد. میتوانید از طریق دکمه پایین سفارش دهید.
دانلود رایگان مقاله دانلود رایگان مقاله انگلیسی
خرید ترجمه این مقاله خرید ترجمه این مقاله

 

بخشی از متن مقاله:
چکیده

هدف: استانداردهای گزارش گری مالی بین المللی (IFRS) توسط ۱۴۰ کشور در سراسر جهان از جمله کشورهای گروه ۲۰ اتخاذ شده است. بسیاری از منابع قبلی در مورد موضوعات اتخاذ بر کشورهای در حال توسعه تمرکز می کنند. با توجه به مقدار کم تحقیقات در مورد موضوعات پیاده سازی در کشورهای در حال توسعه، این مطالعه به بررسی موانع پیاده سازی IFRS در یک کشور در حال توسعه از سال ۱۹۹۸ تا سال ۲۰۱۴ بر اساس ادراک حسابرسان و آنالیزهای استنادی می پردازد.

طراحی/ متدولوژی/ رویکرد: سه دور مصاحبه (۲۰۱۰، ۲۰۱۲ و ۲۰۱۴) از مجموعه ۷۵ نفر حسابرس (از جمله ۱۲ حسابرس داخلی و ۱۳ حسابرس خارجی) انجام می شود و اسناد اجرائی از سال ۱۹۹۸ تا ۲۰۱۰ ارزیابی می شود. هدف از سه دور مصاحبه بررسی بازتاب بر روی تغییرات است که مصاحبه شوندگان در طول یک دوره پنج ساله تجربه کرده اند.

یافته ها: با استفاده از یکریختی، نتایج نشان می دهد که سیاست گذاران باید در چندین عامل برای پیاده سازی موثر IFRS، از جمله حق الزحمه پائین حسابرسی، فقدان حسابداران واجد شرایط، نبود علاقه در IFRS توسط مدیران برخی از شرکت ها، فرهنگ محرمانگی، و بخش خصوصی مبتنی بر خانواده تمرکز کنند. در کمال تعجب، شرکت های خبره حسابداری به دلیل فرهنگ بدون مجازات برای نقض قوانین و نبود هر گونه عمل قابل اعتماد ناشی از مراقبت یا اخلاق حرفه ای در بنگلادش قادر به ادامه کار خودشان هستند. نهادهای مقرراتی همچون کمیسیون بورس و اوراق بهادار بنگلادش (BSEC) و موسسه حسابداران خبره بنگلادش (ICAB) تمایل ندارند تا اقداماتی را علیه شرکت های حسابداری خبره (CA) فاسد اجرا کنند. این سوالی را درباره صداقت حرفه ای حسابرسان و همچنین تنظیم کنندگان مطرح می کند. برخلاف البو و همکاران (۲۰۱۱) (بانک جهانی از روی اجبار) و حسن و همکاران (۲۰۱۴) (نفوذ غرب بالاجبار)، یافته های این مطالعه نشان می دهد که یکریختی اجباری (مقامات نظارتی) در بنگلادش می بایست برای اطمینان از پیاده سازی موفقیت آمیز IFRS فعال تر باشند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا