مقاله انگلیسی رایگان در مورد تحریک الکتریکی عملکردی عضلات شکم در درمان یبوست بیماران مولتیپل اسکلروزیس

 

مشخصات مقاله
عنوان مقاله  The Efficacy of Functional Electrical Stimulation of the Abdominal Muscles in the Treatment of Chronic Constipation in Patients with Multiple Sclerosis: A Pilot Study
ترجمه عنوان مقاله  تاثیر تحریک الکتریکی عملکردی عضلات شکم (FES) در درمان یبوست مزمن در بیماران مبتلا به مولتیپل اسکلروزیس: مطالعه پایلوت
فرمت مقاله  PDF
نوع مقاله  ISI
سال انتشار

مقاله سال 2016

تعداد صفحات مقاله  5 صفحه
رشته های مرتبط  پزشکی و مهندسی پزشکی
گرایش های مرتبط  مغز و اعصاب، بیوالکتریک
مجله  مولتیپل اسکلروز بین المللی – Multiple Sclerosis International
دانشگاه  مرکز بهداشت عمومی بیرمنگام، مرکز توانبخشی غرب میدلندز، انگلستان
کد محصول  8180
نشریه  Hindawi
وضعیت ترجمه مقاله  ترجمه آماده این مقاله موجود نمیباشد. میتوانید از طریق دکمه پایین سفارش دهید.
دانلود رایگان مقاله دانلود رایگان مقاله انگلیسی
خرید ترجمه این مقاله خرید ترجمه این مقاله

 

بخشی از متن مقاله:
یبوست مزمن در بیماران مبتلا به مولتیپل اسکلروزیس (ام اس) شایع است و روش درمان رایج در برخی از بیماران موثر نمی باشد. مشاهدات روایتی بیان می کنند که تحریک الکتریکی عملکردی(FES) عضلات شکم ممکن است در مدیریت یبوست در این بیماران موثر باشد.

بیماران و روش. در این جستجوی اکتشافی ما اثرات FES را بر زمان انتقال کامل روده (WGTT) و زمان انتقال کولون (CTT)، مورد مطالعه قرار دادیم. به علاوه ، ما اثر درمان را بر کیفیت زندگی مرتبط با یبوست ، و استفاده از ملین ها و استفاده از روش های دستی تخلیه روده ارزیابی کردیم. FES برای مدت 30 دقیقه دو بار در روز در یک دوره شش ماهه اعمال گردید. چهار زن مورد مطالعه قرار گرفتند.

نتایج: کیفیت زندگی مرتبط با CTT و WGTT در کلیه بیماران بهبود یافت. استفاده بیماران از ملین ها کاهش یافت. هیچ اثرات منفی از کاربرد FES گزارش نگردید.

نتیجه گیری: یافته های حاصل از این مطالعه پایلوت نشان داد که FES به کار برده شده برای عضلات شکم ممکن است یک شوه درمانی موثر برای یبوست مزمن شدید در بیماران مبتلا به ام اس باشد.

1.مقدمه
یبوست مزمن مقاوم به درمان های پزشکی در بین بیماران مبتلا به مولتیپل اسکلروزیس (ام اس) شایع است. آن در 43 % از بیماران گزارش گردیده است و شیوع بالای آن با شدت بیماری یا بیماری زایی در نخاع ارتباط ندارد. یبوست مزمن در بیماران مبتلا به ام اس اغلب با افزایش بیماری زایی همراه است. برای مثال داس گوپتا و فولر یافتند که بیماران ام اس سه تا چهار برابر احتمال بیشتری دارد که نسبت به سایر بیماران با سایر بیماری های نورولوژیک برای مدفوع گیر گرده و مگا کولون در بیمارستان پذیرش گردند. علاوه برآن یبو ست مزمن باعث کاهش کیفیت زندگی و مشارکت اجتماعی می گردد. در یک مطالعه اخیر 47% از بیماران ام اس گزارش کردند که آنها مجبور به تغییر ات سبک زندگی شده اند و 15 % مجبور شدند شغل خود را به خاطر تاثیر یبوست بر فعالیت های طبیعی روزانه آنها ، رها کنند. همچنین ممکن است یبوست مزمن شدید، زندگی جنسی بیمارو روابط خصوصی را نیز تحت تاثیر قرار دهد .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا