مقاله انگلیسی رایگان در مورد نتایج جراحی سرطان پستان در زنان بدون بازسازی ( الزویر )

 

مشخصات مقاله
عنوان مقاله  Surgical outcomes in women ≥70 years undergoing mastectomy with and without reconstruction for breast cancer
ترجمه عنوان مقاله  نتایج جراحی سرطان پستان در زنان ≥ 70 سال تحت ماستکتومی (برداشتن پستان) با و بدون بازسازی
فرمت مقاله  PDF
نوع مقاله  ISI
سال انتشار

مقاله سال 2017

تعداد صفحات مقاله  3 صفحه
رشته های مرتبط  پزشکی
گرایش های مرتبط  آنکولوژی و  آسیب شناسی پزشکی
مجله  مجله آمریکایی جراحی – The American Journal of Surgery
دانشگاه  بیمارستان نیویورک-پرسبیترین، ایالات متحده آمریکا
کلمات کلیدی  عوارض جراحی زنان> 70 سال، بازسازی سرطان پستان
کد محصول  8152
نشریه  نشریه الزویر
لینک مقاله در سایت مرجع  لینک این مقاله در سایت الزویر (ساینس دایرکت) Sciencedirect – Elsevier
وضعیت ترجمه مقاله  ترجمه آماده این مقاله موجود نمیباشد. میتوانید از طریق دکمه پایین سفارش دهید.
دانلود رایگان مقاله دانلود رایگان مقاله انگلیسی
خرید ترجمه این مقاله خرید ترجمه این مقاله

 

بخشی از متن مقاله:
چکیده

مقدمه: تقریباً 4% از زنان 70 سال در طی ده سال آینده دچار سرطان پستان خواهند شد. بازسازی یک انتخاب استاندارد برای زنان جوان مبتلا به سرطان پستان که تحت ماستکتومی قرار گرفته اند می باشد، با اینحال به واسطه وجود بیماری های همزمان در زنان سالمند، این روش برای آنها توصیه نمی گردد. اطلاعات کمی در مورد نتایج ماستکتومی به همراه بازسازی در مورد زنان بالای 70 سال که تحت جراحی برداشتن پستان قرار گرفته اند، وجود دارد.

روش ها: پایگاه داده های مربوط به برنامه ملی بهبود کیفیت جراحی جراحان کالج آمریکایی برای آزمون بیماری های همزمان و میزان عوارض 30 روزه در بیماران مبتلا به سرطان پستان که در سالهای 2007 تا 2012 تحت ماستکتومی قرار گرفته بودند، مورد استفاده قرار گرفت. بیماران بر اساس سن و روش به کار برده شده تقسیم بندی شدند. میزان عوارض با استفاده از آمار توصیفی و تست ویلکاکسون مشخص گردید. فراوانی های متغییر ها با با استفاده از تست کای دو یا تست دقیق فیشر مورد مقایسه قرار گرفت.

نتایج: 54821 بیمار تحت جراحی ماستکتومی قرار گرفته بودند. در بین بیماران بالای 70 سال، برای 11927 نفر بازسازی پستان صورت نگرفته بود، 109 نفر تحت بازسازی پستان قرار گرفته بودند. از میان بیماران زیر 70 سال ، 40755 نفر بازسازی نداشتند و 2040 نفر بازسازی داشتند. بیماران بدون بازسازی به طور معنی داری تعداد بیشتری از بیماری های همراه را در مقایسه با آنها که بازسازی داشتند، دارا بودند(0.001 = P). میزان عوارض 30 روزه برای بیمارانی بدون بازسازی 4.2% در بیماران ≥ 70 سال در مقایسه با 4.4% برای افراد < 70 سال بود(p=0.4 ) بود. میزان عوارض 30 روزه برای بیماران که بازسازی برایشان صورت گرفته بود، 6.4% برای بیماران ≥ 70 سال در مقایسه با 5.6% بیماران <70 سال بود (P=0.7).

نتیجه گیری: هیچ تفاوتی در میزان عوارض 30 روزه بین بیماران ≥ 70 سال و < 70 سال که ماستکتومی شده بودند، با و بدون بازسازی پستان وجود نداشت. نتایج مشابه در بین زنان ≥ 70 سال و بیماران جوانتر که تحت بازسازی پستان قرار گرفته بودند ممکن است منعکس کننده انتخاب بیماران بر اساس بیماری های همراه باشد. با طبقه بندی مناسب خطر، باز سازی پستان ممکن است برای زنان بالای 70 سال که تحت درمان سرطان پستان قرار گرفته اند یک انتخاب جراحی ایمن باشد.

روش ها
تجزیه و تحلیل داده های برنامه ملی بهبود کیفیت جراحی جراحان دانشگاه آمریکا (ACS-NSQIP) صورت گرفت. ACS-NSQIP یک پایگاه داده مبتنی بر نتیجه مرگ و میر و بیماری زایی در طی 30 روز بعد از دوره جراحی با مشارکت بیش از 400 بیمارستان از شمال آمریکا، اروپا و استرالیا می باشد. بیماران با تشخیص سرطان تهاجمی پستان که تحت ماستکتومی قرار گرفته بودند با استفاده از دسته بندی بین المللی بیماری ها، کد(ICD-9 ) باز بینی نهم و کد های واژه شناسی رویه ای رایج انجمن پزشکی آمریکا (CPT) انتخاب شدند. آن بیماران سپس بر اسا سن به بالا یا مساوی 70 سال و زیر 70 سال گروه بندی شدند. بیماران به زیر گروه های بعدی ماستکتومی با و بدون باز سازی استخوان تقسیم شدند. میزان عوارض با استفاده از آمار توصیفی و تست ویلکاکسون مشخص گردید.فراوانی های متغییر با استفاده از تست کای دو و تست دقیق فیشر با سطح معنی داری کمتر از 0.05 (p <0.05) مورد مقایسه قرار گرفت.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا