مقاله انگلیسی رایگان در مورد بهینه سازی چند منظوره و تصمیم گیری برای برنامه ریزی DG ( الزویر )

 

مشخصات مقاله
عنوان مقاله  Multiobjective optimization and decision-making for DG planning considering benefits between distribution company and DGs owner
ترجمه عنوان مقاله  بهینه سازی چند منظوره و تصمیم گیری برای برنامه ریزی DG با در نظر گرفتن منافع بین شرکت توزیع و مالک های DG
فرمت مقاله  PDF
نوع مقاله  ISI
سال انتشار  مقاله سال 2015
تعداد صفحات مقاله  10 صفحه
رشته های مرتبط  مهندسی برق
گرایش های مرتبط  برق قدرت، تولید، انتقال و توزیع، الکترونیک و سیستم های قدرت
مجله  توان الکتریکی و سیستم های انرژی – Electrical Power and Energy Systems
دانشگاه  کالج اطلاعات و مهندسی برق، دانشگاه کشاورزی، پکن چین
کلمات کلیدی  DG، بهینه سازی چند منظوره، برنامه ریزی، تصمیم سازی
کد محصول  213
نشریه  نشریه الزویر
لینک مقاله در سایت مرجع  لینک این مقاله در سایت الزویر (ساینس دایرکت) Sciencedirect – Elsevier
وضعیت ترجمه مقاله  ترجمه آماده این مقاله موجود نمیباشد. میتوانید از طریق دکمه پایین سفارش دهید.
دانلود رایگان مقاله دانلود رایگان مقاله انگلیسی
خرید ترجمه این مقاله خرید ترجمه این مقاله

 

بخشی از متن مقاله:
خلاصه

نگرانی‌های محیطی و سوخت‌های فسیلی در ترویج تولید پراکنده (DG) چندگانه و چند منبعی تأثیر گذاشته‌اند. با اینحال، توسعه DG پالش های جدیدی برای سیستم‌های توزیع به ارمغان آورده‌اند. این مقاله یک بهینه سازی چندمنظوره و روش تصمیم گیری برای تعیین سایز و سایت DG چند نوع و چند منبعی در شبکه‌های توزیع تعیین می‌کند. روش ارائه شده مبتنی بر ترکیب روش آنالیزی و روش بهینه سازی چندمنظوره و مجموعه‌ای از تجزیه و تحلیل‌ها (SPI) می‌باشد. تجزیه و تحلیل جامع ضریب تلفات حساسیت، مشخصات ولتاژ و قابلیت اطمینان موقعیت DG را مشخص می‌کند. روش هایبهینه سازی چند منظوره مبتنی بر یک روش شناخته شده می‌باشد. ω بطور مناسب الگوریتم ژنتیک دسته بندی غیر قابل تسلط (NSGA) را برای حل فرمول‌های ایجاد شده توسعه می‌دهد که شامل ماکزیمم مزایا برای صاحب DG و شرکت‌های توزیع است که دارای محدودیت‌هایی می‌باشند. هدف نه تنها شامل هزینه‌های سرمایه گذاری DG، بهره برداری و نگهداری، خرید توان از شرکت‌های توزیع بلکه شامل بهبود تلفات ولتاژ، افزایش قابلیت اطمینان و غیره می‌باشد. SPA که یک آنالیز تصمیم گیری چندشاخه است، برای بدست آوردن اولویت‌های ترکیبی راه حل‌هایی پارتو و بدست آوردن رتبه آنالیز پایداری اعمال می‌شود. علاوه بر این، روش ارائه شده به 37 بأس در شبکه توزیع اعمال شده است. نتایج نشان می‌دهند که روش ارائه شده سریع و قابل اعتماد است و برای تعیین سایز و نوع DG به منظور تعادل مزایا بین صاحب DG و شرکت توزیع مناسب می‌باشد.

مقدمه
با تقویت آگاهی‌های حفاظت از محیط زیست و توسعه پایداری در مناطق تحقیقاتی مهندسی برق بر روی تولید پراکنده، (DG) که به طور کلی شامل انواع مختلف منابع تجدید پذیر می‌شود و با عنوان تولید توان الکتریکی در شبکه توزیع یا در سمت مصرف کننده سیستم تعریف می‌شوند، تمرکز شده است [2و1].
ادغام DG به سیستم توزیع یکی از کاربردی‌ترین برنامه‌ها می‌باشد. با اینحال، DG بر روی جریان قدرت و شرایط ولتاژ در در تجهیزات سیستم را تحت تأثیر می‌گذارد. این اثرات ممکن است مثبت باشند که شامل پشتیبانی ولتاژ، کاهش تلفات، انتشار ظرفیت توزیع و انتقال، بهبود قابلیت اطمینان سیستم و کیفیت توان می‌باشد و یا ممکن است منفی باشد از جمله هارمونیک، افت ولتاژ، افزایش جریان خط و تلفات که بستگی به شرایط عملیاتی سیستم توزیع و ویژگی‌های DG دارد [4-1]. بنابراین، نصب و راه اندازی واحدهای DG به یک سیستم توزیع نقش حیاتی در اعمال مزایا یا معایب آن دارد [5-3].

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا