مقاله انگلیسی رایگان در مورد حسابداری برای توسعه پایدار ( الزویر )

مقاله انگلیسی رایگان در مورد حسابداری برای توسعه پایدار  ( الزویر )

 

مشخصات مقاله
عنوان مقاله  ACCOUNTING FOR SUSTAINABLE DEVELOPMENT—A CASE STUDY OF CITY FARM
ترجمه عنوان مقاله  حسابداری برای توسعه پایدار – مطالعه موردی City Farm
فرمت مقاله  PDF
نوع مقاله  ISI
سال انتشار  مقاله سال ۲۰۰۰
تعداد صفحات مقاله  ۲۳ صفحه
رشته های مرتبط  حسابداری
گرایش های مرتبط  حسابداری مدیریت
مجله  Critical Perspectives on Accounting – چشم انداز انتقادی در حسابداری
دانشگاه   Faculty of Business and Computing, Southern Cross University, New South Wales, Australia
کد محصول  E5152
نشریه  نشریه الزویر
لینک مقاله در سایت مرجع  لینک این مقاله در سایت الزویر (ساینس دایرکت) Sciencedirect – Elsevier
وضعیت ترجمه مقاله  ترجمه آماده این مقاله موجود نمیباشد. میتوانید از طریق دکمه پایین سفارش دهید.
دانلود رایگان مقاله دانلود رایگان مقاله انگلیسی
سفارش ترجمه این مقاله سفارش ترجمه این مقاله

 

بخشی از متن مقاله:
Introduction

Inextricably linked to the ecological crisis that confronts humankind are the activities of business organisations which result in the production of industrial waste and pollution and the consumption of a diminishing natural resource base (Holland and Petersen, 1995; Aplin et al., 1995; Trainer, 1996). Concern about the severity and pervasiveness of ecological destruction has led to a search for a new form of economic development that is consistent with desired ecological and social goals. Emerging from this search is the concept of sustainable development which has the potential to provide business with an alternative set of values to divert decision making away from a singular focus on economic performance.

Attempts within the accounting discipline to absorb the sustainable development concept are in the exploratory stages and have led to a new form of accounting referred to as “accounting for sustainability”, or alternatively “accounting for sustainable development”. This form of accounting goes beyond conventional.

بخشی از ترجمه متن:
مقدمه
مواردی که ارتباطی جدایی ناپذیر با بحران زیست محیطی دارند که نوع بشر با آن ها مواجه است، فعالیت های سازمان های تجاری هستند که باعث تولید فاضلاب صنعتی و آلودگی و مصرف مبنای منبع طبیعی تقلیل یافته می شوند. نگرانی ها در مورد شدت و فراگیری تخریب زیست محیطی منجر به پژوهشی در مورد شکل جدیدی از توسعه اقتصادی شده که سازگار با اهداف زیست محیطی و اجتماعی مطلوبی می باشند. مفهومی که از این مقاله بیرون آمده است، مفهوم توسعه پایداراست که پتانسیل لازم برای تجهیز تجارت با مجموعه جایگزینی از ارزش ها را برای دارد تا بتواند تصمیم گیری را از تمرکز تک جهته روی عملکرد اقتصادی دور کند. تلاش ها در رده حسابداری برای تحلیل مفهوم توسعه پایداردر مراحل توصیفی هستند و منجر به ایجاد شکل جدیدی از حسابداری به نام “حسابداری برای تاب آوری”، یا به جای آن “حسابداری برای توسعه تاب آور” شده اند. این شکل از حسابداری فرای حسابداری مرسوم است که بر اهداف مالی با شامل کردن اهداف محیطی و اجتماعی در چارچوب حسابداری تمرکز می کند. این مقاله در مورد نتایج بکار بردن یک مدل “حسابداری برای توسعه تاب آور” برای یک سازمان گزارش می دهد که سعی دارد به اهداف زیست محیطی، اجتماعی و اقتصادی شامل شده در دیدگاه چند بعدی از توسعه پایداردست یابد.
نتیجه گیری
هدف این تحقیق ارزیابی عملکرد یک سازمان در دستیابی به اهداف توسعه پایداربود. یک مدل حسابداری مخصوصاً به این منظور طراحی شده بود و در سازمان خاصی تست شده بود و این منجر به این نتیجه شده که City Farm به اهداف توسعه پایداردست نیافته است، و این عدم دستیابی به دلیل تأثیر آن روی سهام سرمایه حیاتی و غیر قابل تجدید، و همچنین مشارکت آن در آلودگی هوا می باشد. مشارکت ها در چهار مسأله محیطی قابل توجه مرتبط با عملیات City Farm بودند – یعنی تخلیه اوزون، اثر گلخانه ای توسعه یافته، آلودگی هوا و فقدان تنوع زیستی. جایگزین هایی برای کاهش اثر City Farm شناسایی شدند، اما از نظر اقتصادی دوام نداشتند. یافته دیگر این تحقیق آن است که مدل حسابداری محیطی استفاده شده شواهد روشنی از ناتاب آوری زیست محیطی و علل آن ارائه می نماید. این که آیا این اطلاعات آغازگر تغییری در یک سازما است یا نه با توجه به این مسأله مشکل ساز است که اغلب تجارت ها در سیستمی صنعتی کار می کند که ثروت اقتصادی را به حفظ زیست محیطی ترجیح می دهند، وو مجبور به رقابت با سازمان هایی شده اند که با اهداف زیست محیطی و اجتماعی سازگار نیستند.
به علاوه تأثیرات استفاده از تعریف گسترده توسعه پایدارحسابداری هستند که باید در فرایند ارزیابی عملکرد سازمانی مشغول شوند و این کار باید به بهترین شکل از طریق همکاری میان متخصصین حسابداری، محیطی و اجتماعی برای طراحی و بهره برداری از مقیاس های عملکرد یکپارچه انجام شود.
اطلاعاتی که در این مطالعه وجود ندارد که می توانند باعث افزایش اطمینان در نتایج اقتباس شده شوند شامل تخمین های ظفیت انجام و رشد تکنولوژیکی در جایگزینی منبع، استفاده از منبع و انتشارات تعریف شده در سطح سازمانی می باشند و حساب های مدیریت موجودی امکان کاهش میزانی از سهام های سرمایه طبیعی که باید اندازه گیری شوند را می دهند.

ثبت دیدگاه