مقاله انگلیسی رایگان در مورد بازوصل سیستم قدرت با قابلیت بلک استار ( الزویر )

مقاله انگلیسی رایگان در مورد بازوصل سیستم قدرت با قابلیت بلک استار ( الزویر )

 

مشخصات مقاله
عنوان مقاله  Blackstart capability planning for power system restoration
ترجمه عنوان مقاله  برنامه ریزی قابلیت بلک استارت برای بازوصل سیستم قدرت
فرمت مقاله  PDF
نوع مقاله  ISI
سال انتشار

مقاله سال ۲۰۱۷

تعداد صفحات مقاله  ۱۰ صفحه
رشته های مرتبط  مهندسی برق
گرایش های مرتبط  انتقال و توزیع، الکترونیک، سیستم های قدرت و برق قدرت
مجله  سیستم های توان الکتریکی و انرژی – Electrical Power and Energy Systems
دانشگاه  دانشکده برق و علوم کامپیوتر، دانشگاه ایالتی واشنگتن، ایالات متحده آمریکا
کلمات کلیدی  قابلیت بلک استارت، برنامه نویسی عدد صحیح، باز وصل سیستم قدرت، برنامه ریزی باز وصل، جستجوی مسیر انتقال
کد محصول  ۸۱۹۶
نشریه  نشریه الزویر
لینک مقاله در سایت مرجع  لینک این مقاله در سایت الزویر (ساینس دایرکت) Sciencedirect – Elsevier
وضعیت ترجمه مقاله  ترجمه آماده این مقاله موجود نمیباشد. میتوانید از طریق دکمه پایین سفارش دهید.
دانلود رایگان مقاله دانلود رایگان مقاله انگلیسی
خرید ترجمه این مقاله خرید ترجمه این مقاله

 

بخشی از متن مقاله:
چکیده

قابلیت Blackstart برای باز وصل سیستم قدرت پس از خاموشی ضروری است. برنامه ریزان باز وصل سیستم توالی های باز وصل را مشخص می کنند تا قدرت راه اندازی از واحدهای Blackstart (BSUها) به واحدهای غیر بلک استارت (NBSUها) را ارائه کنند، بارهای بحرانی را بردارند، و مسیرهای انتقال ضروری را انرژی دار کنند. این مقاله الگوریتم جدیدی را برای بهینه سازی اقدامات باز وصل ارائه می کند. یک الگوریتم جستجوی بهینه ارائه می شود تا برنامه ای را برای راه اندازی واحدهای غیر بلک استارت از طریق مسیرهای انتخاب شده خطوط انتقال مشخص کند. فرض بر این است که قابلیت تولید یک BSU ثابت است، روش به منظور بهینه سازی کل قابلیت-های تولید MWHr سیستم از NBSUها استفاده می کند. برای کاهش پیچیدگی محاسباتی طرح ریزی باز وصل سیستم، مدل ژنراتور جدیدی ارائه می شود که منتج به فرمولاسیون برنامه نویسی عدد صحیح خطی (IP) می شود. خطی بودن فرمولاسیون مسئله IP تضمین می کند که بهینگی جهانی به دست می آید. جریان قدرت بهینه (OPF) به منظور بررسی امکانپذیری اقدامات باز وصل برنامه ریزی شده مورد استفاده قرار می گیرد. موارد تست و بررسی از سیستم باس- IEEE 39، سیستم ایزو نیو انگلند، و سیستم دوک- ایندیانا استفاده می کند تا الگوریتم ارائه شده را اعتبارسنجی کند. شبیه سازی عددی نشان می دهد که روش ارائه شده از نقطه نظر محاسباتی برای موارد سیستم قدرت در دنیای واقعی کارآمد است.

۱٫ مقدمه
اگرچه خاموشی های اصلی سیستم قدرت به ندرت رخ می دهد، خاموشی  وسیع برق تهدیدی برای قابلیت اطمینان عملیاتی شبکه است. خاموشی برق عظیم مانند قطعی برق در ماه آگوست سال ۲۰۰۳ در شمال شرقی ایالات متحده [۱] و قطع برق در سال ۲۰۰۲ که ناشی از طوفان سندی بود [۲]، بر نیاز به استراتژی¬های باز وصل سیستم قدرت و ابزارهای پشتیبانی تصمیم برای برنامه¬ریزی باز وصل سیستم تاکید می¬کند.
پس از خاموشی جزئی یا کلی، هدف PSR باز وصل کارآمد یک سیستم قدرت از حالت قطع به حالت عملیاتی عادی با منابع بلک استارت در دسترس می باشد. در برنامه ریزی باز وصل سیستم قدرت، توسعه یک طرح باز وصل امکانپذیر برای راه اندازی NBSUها مهم است، همچنین مسیرهای انتقال مورد نیاز و برداشتن بار کارآمد برای تثبیت شبکه قدرت نیز از اهمیت خاصی برخوردار است. در مورد PSR، تحقیقات وسیع در چندین دهه اخیر انجام شده است. الزامات کلی و ملاحظات خاص در [۵-۹] تشریح می شود. سه مرحله باز وصل سیستم یعنی مرحله بلک استارت، ساختار شبکه، و باز وصل بار در [۱۰، ۱۱] ارائه می شود. قابلیت تولید MWHr سیستم کلی بر روی افق باز وصل سیستم یک شاخص برای ارزیابی برنامه ها از جمله قابلیت¬های بلک استارت است. برای حداکثرسازی قابلیت تولید یا نسل MWHr، نیاز است که راه اندازی واحدهای تولید بهینه سازی شود [۱۲]. یک الگوریتم MILP در [۱۳] به منظور شناسایی توالی شروع بهینه¬ی NBSUها ارائه می¬شود. موضوعات مربوط به PSR در [۱۴-۲۰] ارائه می¬شود بعنوان مثال تخصیص منبع بلک استارت [۱۵]، و طرح¬های جزیره¬ای شدن [۱۶-۱۷]. زمانی که منابع بلک استارت برای به کار انداختن NBSUها ارائه می¬شوند، نیاز است که مسیرهای انتقال ضروری ایجاد شود. روش های جستجوی مسیر و فاصله زمانی باز وصل برآورد شده¬ی مبتنی بر روش مسیر بحرانی در [۲۱-۲۴] ارائه می شود. متدولوژی ها [۲۵-۳۴] از جمله روش مبتنی بر قانون [۲۶]، روش جستجوی دینامیکی [۲۷، ۲۸]، و روش مبتنی بر دانش [۲۹]، به منظور حل این مسائل توسعه می یابد.

ثبت دیدگاه