مقاله انگلیسی رایگان در مورد حسگر هوشمند پوشیدنی الکتروانسفالوگرافی ( الزویر )

 

مشخصات مقاله
عنوان مقاله  Smart Wearable EEG Sensor
ترجمه عنوان مقاله  حسگر هوشمند پوشیدنی الکتروانسفالوگرافی
فرمت مقاله  PDF
نوع مقاله  ISI
سال انتشار

مقاله سال 2017

تعداد صفحات مقاله  6 صفحه
رشته های مرتبط  مهندسی پزشکی، پزشکی و  سایبرنتیک
گرایش های مرتبط  مغز و اعصاب، بیوالکتریک
مجله  سمپوزیوم بین المللی رباتیک و سنسورهای هوشمند – International Symposium on Robotics and Intelligent Sensors
دانشگاه  دانشگاه فناوری PETRONAS، مالزی
کلمات کلیدی  الکتروانسفالوگرافی، EEG گوش، LabVIEW
کد محصول  8190
نشریه  نشریه الزویر
لینک مقاله در سایت مرجع  لینک این مقاله در سایت الزویر (ساینس دایرکت) Sciencedirect – Elsevier
وضعیت ترجمه مقاله  ترجمه آماده این مقاله موجود نمیباشد. میتوانید از طریق دکمه پایین سفارش دهید.
دانلود رایگان مقاله دانلود رایگان مقاله انگلیسی
خرید ترجمه این مقاله خرید ترجمه این مقاله

 

بخشی از متن مقاله:
چکیده

درحال‌حاضر، سیستم‌های الکتروانسفالوگرام معمولی و سیار، برای بیماران مبتلا به امراض مختلف مغزی مورد استفاده قرار می‌گیرند. نوع رایج مانیتورینگ فعالیت الکتریکی در مغزی که دچار اختلال شده است، محدود به محیط بالینی است که در آن بیماران از محیط عادی خارج شده و در محیطی قرار می‌گیرند که عوامل غیرعادی موثر در فعالیت الکتریکی مغز بیشتر است. به طور مشابه، سیستم‌های الکتروانسفالوگرام سیار دارای کمبودهایی هستند و محدودیت‌هایی بر بیمار تحمیل می‌کنند، مثلا عدم استفاده در مکان‌های عمومی به دلیل عدم پذیرش پوشیدن چنین وسیله‌ای که روی سر قرار می‌گیرد. عدم تمایل بیمار به افشای اختلال یا بیماری خود، یک اشکال عمده برای سیستم‌های الکتروانسفالوگرافی فعلی است.

این مقاله، تلاشی برای ایجاد یک نمونه اولیه از الکتروانسفالوگرام پوشیدنی است که با استفاده از اجزای قرار گرفته در خارج مغز، اقدام به ثبت سیگنال الکتروانسفالوگرافی از گوش می‌کند و سیگنال‌های مغزی به دست آمده را در نرم افزار Lab-View نمایش می‌دهد. نمونه‌ی اولیه توسعه‌یافته، توانسته است به‌صورت زمان‌واقعی ثبت سیگنال الکتروانسفالوگرافی را انجام دهد.

1. معرفی
مطالعه و نظارت بر مغزی که دچار اختلال شده است، با استفاده از روش‌های علوم اعصاب مانند الکتروانسفالوگرام ، قابلیت زیادی در کمک به پزشکان و روانپزشکان در درک عملکرد مغز بیمار و همچنین جلوگیری از اختلالات شناختی دارد. در محیط بالینی، الکتروانسفالوگرافی یک تکنولوژی پیچیده برای نظارت بر اختلالات مغزی و هرگونه فعالیت غیرطبیعی در مغز است. با این‌حال، متخصصان اغلب با مشکل پیگیری بیمار مواجه می‌شوند. بیماران دچار تردید شده و نسبت به درمان مداوم، مقاومت می‌کنند. این وضعیت می‌تواند بسیار خطرناک باشد و ممکن است در بیمارانی با اختلالات شدید، منجر به آسیب رساندن به دیگران یا خود بیمار شود. ممکن است بیمار به بار مسئولیت اجتماعی برای اطرافیان تبدیل شود. در این مورد، لازم است که یک روانپزشک یا یک سیستم خودکار به طور مداوم برای نظارت بر بیمار و وضعیت مغزی او وجود داشته باشد. همچنین، قابلیت انتقال و دسترسی چنین امکاناتی به مناطق دور افتاده، چالش است. علاوه‌بر‌این، دسترسی به چنین امکاناتی در مناطق روستایی و دورافتاده ممکن است باعث تغییر در مدیریت درمان برای برخی از بیماری‌ها یا افسردگی شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا