دانلود رایگان مقالات الزویر - ساینس دایرکتدانلود رایگان مقالات سال 2015دانلود رایگان مقاله ISI الکترونیک به زبان انگلیسیدانلود رایگان مقاله ISI بیوالکتریک به زبان انگلیسیدانلود رایگان مقاله ISI درباره کشور انگلستان به زبان انگلیسیدانلود رایگان مقاله ISI مدارهای مجتمع الکترونیک به زبان انگلیسیدانلود رایگان مقاله ISI مهندسی برق به زبان انگلیسی سال 2022 و 2023دانلود رایگان مقاله ISI مهندسی پزشکی به زبان انگلیسی سال 2022 و 2023دانلود رایگان مقاله ISI مهندسی کنترل به زبان انگلیسی

مقاله انگلیسی رایگان در مورد تحریک اپتوژنیک ثبت الکتریکی با قطعه نوری قابل کاشت عصبی

 

مشخصات مقاله
عنوان مقاله  A CMOS-based Neural Implantable Optrode for Optogenetic Stimulation and Electrical Recording
ترجمه عنوان مقاله  قطعه نوری قابل کاشت عصبی مبتنی بر CMOS برای تحریک اپتوژنیک ثبت الکتریکی
فرمت مقاله  PDF
نوع مقاله  ISI
سال انتشار  مقاله سال ۲۰۱۵
تعداد صفحات مقاله  ۴ صفحه
رشته های مرتبط مهندسی برق ومهندسی پزشکی
گرایش های مرتبط  مهندسی کنترل، الکترونیک، بیوالکتریک و مدارهای مجتمع الکترونیک
مجله  کنفرانس مدارات و سیستم های زیست پزشکی – Biomedical Circuits and Systems Conference
دانشگاه  دانشکده برق و الکترونیک، دانشگاه نیوکاسل، انگلستان
کد محصول  ۸۱۷۷
نشریه  IEEE
وضعیت ترجمه مقاله  ترجمه آماده این مقاله موجود نمیباشد. میتوانید از طریق دکمه پایین سفارش دهید.
دانلود رایگان مقاله دانلود رایگان مقاله انگلیسی
خرید ترجمه این مقاله خرید ترجمه این مقاله

 

بخشی از متن مقاله:
چکیده

در این مقاله، حسگر نوری مجتمع جدیدی ارائه شده است که به‌طور همزمان برای تحریک نوری و ثبت الکتریکی در کاربردهای پروتز-عصبی اپتوژنتیک حلقه بسته استفاده می‌شود. این طرح در تکنولوژی CMOS 0.35um پیاده‌سازی شده‌است. سیستم، شامل مدارهای کنترل‌کننده تحریک‌های نوری، ثبت پتانسیل‌های میدانی محلی ؛ و تشخیص روکار می‌باشد. رابط عصبی دارای دو بخش، در جایگاه تحریک و ثبت است. هر جایگاه تحریک دارای یک نقطه اتصال برای اتصال یک میکرو-‌دیود نوری است تا نور به منطقه‌ی هدف در بافت مغزی ارسال گردد. هر جایگاه ثبت، به گونه‌ای طراحی شده که با الکترود بازپردازش شود تا نظارت بر فعالیت عصبی را ممکن سازد. حسگر تشخیصی داخل‌تراشه‌ای، تعبیه شده‌است تا به صورت همزمان، در حین عمل جراحی و پس از کاشت تراشه، عملکرد تشخیصی داشته باشد.

۱٫ مقدمه
تکنیک اپتوژنتیک، ظرفیت بالایی برای ایجاد نسل بعدی دستگاه‌های پروتز عصبی دارد. این تکنیک از ژن‌درمانی برای تشخیص حساسیت سلول های عصبی به واسطه درک کانال‌های یونی حساس به نور و پمپ‌ها در غشاء سلول، استفاده می‌کند. با این‌حال، چنین مولکول‌هایی برای فعال شدن، نیاز به تابش پرتوهای شدید دارند. بنابراین برای تکمیل پروتز، نیاز به تجهیزات الکترونیک نوری(اپتوالکترونیک) مکمل است. ترکیب ژن‌درمانی و روش اپتوالکترونیک در پروتزها، می‌تواند در بینایی مصنوعی، سیستم‌های شنوایی و ضربان‌ساز مغز کاربرد داشته باشد. قبلا، ما آرایه‌های میکرو-دیود نوری را برای پروتز شبکیه طراحی کرده‌ایم و در این پژوهش، به استفاده از تکنولوژی طراحی شده برای توسعه‌ی کاشتنی‌های (ایمپلنت) مغزی علاقه‌مندیم.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا