مقاله انگلیسی رایگان در مورد افزایش تولید فلاوونوئید از طریق الیسیتور متیل جاسمونات

مقاله انگلیسی رایگان در مورد افزایش تولید فلاوونوئید از طریق الیسیتور متیل جاسمونات

 

مشخصات مقاله
عنوان مقاله  Enhanced production of flavonoids by methyl jasmonate elicitation in cell suspension culture of Hypericum perforatum
ترجمه عنوان مقاله  افزایش تولید فلاوونوئیدها از طریق الیسیتور متیل جاسمونات در کشت سوسپانسیون سلولی ﻫﺎﻳﭙﺮﻳﻜﻮم ﭘﺮﻓﻮراﺗﻮم
فرمت مقاله  PDF
نوع مقاله  ISI
سال انتشار  مقاله سال ۲۰۱۵
تعداد صفحات مقاله  ۱۰ صفحه
رشته های مرتبط  زیست شناسی
گرایش های مرتبط  علوم سلولی و مولکولی، علوم گیاهی و بیوشیمی
مجله  منابع زیستی و فرایند زیستی – Bioresources and Bioprocessing
دانشگاه  گروه مهندسی زیستی، دانشگاه علم و صنعت، شانگهای، چین
کلمات کلیدی  MeJA، ﻫﺎﻳﭙﺮﻳﻜﻮم ﭘﺮﻓﻮراﺗﻮم، کشت سوسپانسیون، فلاوونوئیده
کد محصول  ۸۳۰۴
نشریه  Springer
وضعیت ترجمه مقاله  ترجمه آماده این مقاله موجود نمیباشد. میتوانید از طریق دکمه پایین سفارش دهید.
دانلود رایگان مقاله دانلود رایگان مقاله انگلیسی
خرید ترجمه این مقاله خرید ترجمه این مقاله

 

بخشی از متن مقاله:
چکیده

پیشینه: فلاوونوئیدهای ﻫﺎﻳﭙﺮﻳﻜﻮم ﭘﺮﻓﻮراﺗﻮم متابولیتهای ثانویه مهمی هستند که به طور گسترده ای در داروسازی و برای اهداف متنوعی استفاده می شوند. کاربرد الیسیتور متیل جاسمونات (MeJA) برای افزایش تولید فلاوونوئیدها در کشت سوسپانسیون سلولی ﻫﺎﻳﭙﺮﻳﻜﻮم ﭘﺮﻓﻮراﺗﻮم یک روش جایگزین موثر در تولید فلاوونوئیدها است.

نتایج: متیل جاسمونات بر رشد سلول و تولید فلاوونوئید تاثیر می گذارد. راهکارهای بهینه سازی الیسیتور، تیمار کشت سلول با ۱۰۰μmol/L MeJA در ۱۵ روز بود که موجب تولید بالاترین میزان فلاوونوئید (۲۸۰ mg/L) و ۲٫۷ برابر کشت شاهد شد. پس از تیمار با متیل جاسمونات در کشت سلولی، از فعالیت کاتالاز ممانعت شد، در حالی که بر فعالیت phenylalanine ammonia lyase (PAL) افزوده شد که منجر به افزایش تولید فلاوونوئید می شود.

نتیجه گیری: الیسیتور متیل جاسمونات روش مفیدی برای افزایش تولید فلاوونوئید در کشت سوسپانسیون سلولی ﻫﺎﻳﭙﺮﻳﻜﻮم ﭘﺮﻓﻮراﺗﻮم است.

پیشینه
ﻫﺎﻳﭙﺮﻳﻜﻮم ﭘﺮﻓﻮراﺗﻮم ، که اغلب به عنوان مخمر سنت جان شناخته می شود، گیاهی چندساله و بومی اروپا است و گیاهی دارویی است که در طب سنتی چین برای اهداف مختلفی استفاده می شد (۱، ۲). کاربرد پزشکی ﻫﺎﻳﭙﺮﻳﻜﻮم ﭘﺮﻓﻮراﺗﻮم، از جمله زخم های پوستی، اگزما، سوختگی، بیماری های دستگاه گوارش و اختلالات روانی مرتبط با ترکیبات فنولی گیاه به ویزه هایپرسیکوم، هایپرفورین و فلاوونوئیدهای است (۳، ۴). اثربخشی ترکیبات دارویی ﻫﺎﻳﭙﺮﻳﻜﻮم ﭘﺮﻓﻮراﺗﻮم بر اساس کل متابولیتهای ثانویه است تا وجود یک ترکیب شیمیایی تنها (۵). فلاوونوئیدهای به ویژه کوئرستین و مشتقات گلیکوزیدی، گروه مهمی از متابولیتهای فعال زیستی در ﻫﺎﻳﭙﺮﻳﻜﻮم ﭘﺮﻓﻮراﺗﻮم را تشکیل می¬دهند و نشانگرهای بیوشیمیایی مهمی در اعتبار بخشی به ترکیبات گیاهان دارویی هستند (۴، ۶).

ثبت دیدگاه