مقاله انگلیسی رایگان در مورد خودکارسازی و اتوماسیون از طریق فناوری ( الزویر )

مقاله انگلیسی رایگان در مورد خودکارسازی و اتوماسیون از طریق فناوری ( الزویر )

 

مشخصات مقاله
عنوان مقاله  Lean Automation enabled by Industry 4.0 Technologies
ترجمه عنوان مقاله  خودکارسازی و اتوماسیون ناب از طریق فناوری های صنعت ۴٫۰
فرمت مقاله  PDF
نوع مقاله  ISI
سال انتشار  مقاله سال ۲۰۱۵
تعداد صفحات مقاله  ۶  صفحه
رشته های مرتبط  مهندسی صنایع
گرایش های مرتبط  تکنولوژی صنعتی، بهینه سازی سیستم ها و تولید صنعتی
مجله  فدراسیون بین المللی کنترل خودکار – IFAC
دانشگاه  گروه سیستم های کارآفرینی نوآورانه (IFS) مرکز تحقیقات هوش مصنوعی آلمان (DFKI)
کلمات کلیدی  صنعت۴٫۰، سستم های فیزیکی سایبر، اتوماسیون ناب، تولید ناب
کد محصول  ۸۲۶۲
نشریه  نشریه الزویر
لینک مقاله در سایت مرجع  لینک این مقاله در سایت الزویر (ساینس دایرکت) Sciencedirect – Elsevier
وضعیت ترجمه مقاله  ترجمه آماده این مقاله موجود نمیباشد. میتوانید از طریق دکمه پایین سفارش دهید.
دانلود رایگان مقاله دانلود رایگان مقاله انگلیسی
خرید ترجمه این مقاله خرید ترجمه این مقاله

 

بخشی از متن مقاله:
نمونه متن ترجمه

چکیده

از اوایل دهه ی ۱۹۹۰پارادایم تولید ناب، رویکرد اصلی برای ایجاد فرایندهای بسیار کارامد در صنعت بوده است. پس از اتمام ناگهانی عصر تولید یکپارچه ی کامپیوتری(CIM) که در نهایت به دلیل پیچیدگی بیش از حد فناوری اتوماسیون مورد نیاز با شکست مواجه شد، رویکرد ناب به دلیل اثربخشی زیاد از طریق کاهش پیچیدگی و اجتناب از ایجاد فرایندهای بی ارزش، بسیار موفقیت امیز بود. امروزه، واژه ی صنعت۴٫۰ دیدگاه و بصیرتی در مورد تولید اینده را توصیف می کند. بسیاری از مردم مخالف این رویکرد جدید بوده و نسبت به آن شک و تردید دارند. این مقاله مروری بر ترکیبات موجود از تولید ناب و فناوری اتوماسیون که اتوماسیون ناب نامیده می شود را فراهم می کند. علاوه براین، سنگ بنای اصلی صنعت۴٫۰ و ارتباط ان با رویکرد ناب را توصیف می کند. نمونه هایی از ترکیب هر دو را می توان در ساعت های هوشمندی مشاهده کرد که برای پشتیبانی از سیستم های فیزیکی سایبر(CPS) و جهت زمان بندی تولید منعطف ابداع شده اند.

۱٫مقدمه:
اصول تولید ناب که در اوایل دهه ی ۱۹۹۰ ظهور پیدا کردند به طور گسترده توسط صنعت مورد پذیرش قرار گرفتند. ویژگی ها و مشخصه های کلیدی تولید ناب عبارتنداز: یکپارچه سازی منابع انسانی در فرایند تولید، بهبود مستمر و تمرکز بر فعالیت های ارزش افزوده از طریق اجتناب از اتلاف. سادگی آن و بیش از ۲۵درصد از بهره وری بالا از دلایلی برای این موضوع هستند که چرا تولید ناب به عنوان وضعیت کنونی سیستم های تولیدی در نظر گرفته شده است.
امروزه، با پارادایم جدیدی مواجه هستیم که صنعت۴٫۰ نامیده می شود و در نگاه اول به نظر می رسد که این صنعت ظهور و پیدایش مجدد ایده ی CIM است. صنعت۴٫۰ که از طریق فناوری های اطلاعاتی و ارتباطی مدرن(ICT) تحریک شده است، یک رویکرد شبکه ای است که مولفه ها و دستگاه ها هوشمند شده و بخشی از یک شبکه ی استاندارد بر مبنای استانداردهای اینترنتی می باشد که به خوبی اثبات شده اند. از طریق استانداردسازی این موارد، می توان سیستم های بزرگتری را راه اندازی نمود. اصل پلاگین پلی که در رشته ی کامپیوتر شناخته شده است، برای تسهیل و راه اندازی مهندسی به کار برده می شود. علاوه براین، با نگاه عمیق تر به صنعت۴٫۰ متوجه می شویم که می توان این صنعت را متناظر با تولید ناب در نظر گرفت.

ثبت دیدگاه