دانلود رایگان مقالات الزویر - ساینس دایرکتدانلود رایگان مقالات سال 2015دانلود رایگان مقاله ISI اقتصاد به زبان انگلیسی سال 2022 و 2023دانلود رایگان مقاله ISI اقتصاد مالی به زبان انگلیسیدانلود رایگان مقاله ISI اقلام تعهدی به زبان انگلیسیدانلود رایگان مقاله ISI حسابداری به زبان انگلیسیدانلود رایگان مقاله ISI حسابداری مالی به زبان انگلیسی

مقاله انگلیسی رایگان در مورد درصد ناهنجاری اقلام تعهدی ( الزویر )

 

مشخصات مقاله
عنوان مقاله  Percent accruals and the accrual anomaly: Korean evidence
ترجمه عنوان مقاله  اقلام تعهدی درصدی و ناهنجاری اقلام تعهدی: شواهدی از کره
فرمت مقاله  PDF
نوع مقاله  ISI
سال انتشار  مقاله سال ۲۰۱۵
تعداد صفحات مقاله  ۲۷ صفحه
رشته های مرتبط  حسابداری و علوم اقتصادی
گرایش های مرتبط  اقتصاد مالی و حسابداری مالی
مجله  مجله مالی حوضه اقیانوس آرام – Pacific-Basin Finance Journal
دانشگاه  دانشکده تجارت، دانشگاه هوانکوک، کره جنوبی
کلمات کلیدی  ناهنجاری اقلام تعهدی، فرضیـــه تثبیت سوددهی، بازار سهام کره
کد محصول  ۷۴۹۷
نشریه  نشریه الزویر
لینک مقاله در سایت مرجع  لینک این مقاله در سایت الزویر (ساینس دایرکت) Sciencedirect – Elsevier
وضعیت ترجمه مقاله  ترجمه آماده این مقاله موجود نمیباشد. میتوانید از طریق دکمه پایین سفارش دهید.
دانلود رایگان مقاله دانلود رایگان مقاله انگلیسی
خرید ترجمه این مقاله خرید ترجمه این مقاله

 

بخشی از متن مقاله:
نمونه متن ترجمه

چکیده

مطالعات قبلی شواهد آمیخته ای در مورد اینکه آیا ناهنجاری اقلام تعهدی در بازار سهام کره وجود دارد یا نه، ارائه نمودند. ما در پی تطابق دادن شواهد آمیخته با استفاده از معیار اندازه گیری متفاوتی برای اقلام تعهدی – اقلام تعهدی مقیاس گذاری شده بر اساس سوددهی (اقلام تعهدی درصدی) – در مقایسه با اقلام تعهدی مقیاس گذاری شده بر اساس دارایی های کل (اقلام تعهدی سنتی) هستیم.

بر اساس مشاهـــدات ۹۳۹۹ شرکت – سال در طی دوره ۱۹۹۴ لغایت ۲۰۱۰ میلادی، ما شواهدی از ناهنجاری اقلام تعهدی در بازار سهام کره در هنگام استفاده از اقلام تعهدی درصدی یافتیم اما در هنگام استفاده از اقلام تعهدی سنتی این مورد مشاهده نگردید.  نکته ویژه آن است که وقتی شرکت ها بر اساس اقلام تعهدی سنتی طبقـــه بندی شده اند، پایین ترین دهک اقلام تعهدی در بر گیرنده شرکت های با جریان های نقدی کم می باشند که منجر به بازدهی کمی و زدودن بازده غیر طبیعی از استراتژی تجارت مبتنی بر اقلام تعهدی می گردد. هم چنین این امر نیز زمانی رخ می دهد که ما با استفاده از پروکسی های دیگر اندازه شرکت از تورم اقلام تعهدی جلوگیری نماییم. در مقابل، در هنگام استفاده از اقلام تعهدی درصدی ما شواهد سازگاری یافتیم مبنی بر اینکه ناهنجاری اقلام تعهدی صرف نظر از مشخصات طرح تحقیقاتی و یا معیارهای انتخاب نمونه وجود دارد. یافته های ما نشان می دهند که اقلام تعهدی درصدی جایگزین مفیدی برای اقلام تعهدی سنتی، به خصوص در بازارهایی محسوب می شوند که در آن بازده پایین ترین دهک اقلام تعهدی سنتی بسیار اندک می باشد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا